Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Fälgar till SKODA

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Nya fälgar till din Skoda Köp dina Skoda-fälgar onlineNya fälgar till din Skoda

Skoda är en tjeckisk biltillverkare som grundades år 1895 av en mekaniker och en bokhandlare. Något överraskande startade produktionen av bilar faktiskt först efter det att flera cyklar och motorcyklar lämnat verkstaden under tillverkarnas namn. Numera ingår Skoda i Volkswagen-koncernen och har så gjort sedan 1992. Några av dagens mest körda modeller är Skoda Fabia, en småbil som kan liknas vid Volkswagen Polo och Seat Ibiza, samt Skoda Octavia. Den senare har tillverkats i tre olika generationer och kan sägas ha vuxit till sig från en mindre mellanklass-variant till större sedan- och kombiutförande. Oavsett liten eller stor, så måste alla Skoda-bilar såklart förses med högkvalitativa komponenter som passar både vad gäller prestanda och design. På dackonline.se samlar vi ett stort antal fälgar, däck och andra delar från välrenommerade tillverkare.

Köp dina Skoda-fälgar online

När du ska rusta upp bilen eller köpa nytt inför nästa säsong är vår webbshop en smart tillgång. Du hittar snabbt rätt fälgsats i aluminium med hjälp av den praktiska sökfunktionen, eller låter dig inspireras genom att utforska det omfattande sortimentet. Oavsett om du bestämmer dig för att det är dags för nya vinterdäck eller väljer att köpa kompletta hjul kan du vara säker på att du får kvalitetsvaror till oslagbara priser.