Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

RIAL aluminiumfälgar

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Rial aluminiumfälgar

Du som är ett fan av motorsport är säkert bekant med Rial, eftersom de en gång hade ett eget lag i Formel 1 och har dessutom producerat högkvalitativa fälgar av aluminium ända sedan 1978. Det var då som företaget grundades i Fußgönheim i Rheinland-Pfalz och har sedan dess vuxit till sig rejält, bland annat genom att köpa upp ALUTEC 1998. De är inte bara populära inom tuning-scenen, där folk modifierar sina bilars utseende efter behag, utan även inom racing och hos vanliga Svenssons. En uppsättning snygga aluminiumfälgar på hjulen kan omvandla din bils utseende rejält.

Hur vet jag vilka fälgar som passar mig och min bil?

Du kan ta reda på vilka storlekar som passar via ditt registreringsbevis, men det är bara början. Det finns en uppsjö av varierande former, färger och dimensioner att utforska. Tack vare vår visualiserare kan du förhandsgranska hur dina nya fälgar kommer att se ut när de sitter som hjul på din bil. Ta exempelvis modellen Lugano för en turbinliknande uppsättning fälgar. Det finns massvis av exempel, helt enkelt. När du vet vilka som passar din stil bäst kan du köpa dina nya, billiga Rial aluminiumfälgar att sätta dina däck omkring, här på nätet - dackonline.se!