Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

PORSCHE Boxster fälgar

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Porsche Boxster fälgar till bra priser finns hos oss

När Stefan Stark och Grant Larson tog fram sin design till en ny konceptbil så hade de nog ingen aning om att bilen skulle bli verkligen. Året var 1993 och konceptbilen väckte enorm uppmärksamhet, tillräckligt för att Porsche själva skulle bli intresserade. Bilen påminner om tävlingsbilen Porsche 550 Spyder med sina mjuka former. Det tog bara tre år innan bilen sattes i produktion och det är idag en av de mest uppskattade och prisvärda bilarna från det tyska företaget. Idag finns det flera modeller inom denna bilserie, den senaste är Porsche 718 Boxster. Om du söker Porsche Boxster fälgar så har du kommit helt rätt. Hos oss kan du hitta ett flertal olika fälgar, både Porsche Boxster fälgar och produkter till andra modeller från det tyska lyxbilsföretaget.

Beställ dina Porsche Boxster fälgar från oss

Vill du kunna köpa fälgar, däck och många andra biltillbehör till bra priser och på ett smidigt sätt så kan du med fördel handla från oss på dackonline.se. Vårt utbud bestå inte bara av Porsche Boxster fälgar. Vi har både fälgar och däck till mängder av olika bilmärken, från riktiga lyxbilar till vanliga praktiska personbilar. Eftersom vi inte har några butiker utan bara ett stort centrallager så kan vi erbjuda riktigt bra priser. Passa på att köpa in allt du behöver till bilen redan idag. Du kan använda vår filtreringsfunktion för att hitta både däck och fälgar som passar till just din bilmodell.