Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Fälgar till PONTIAC

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Pontiac fälgar till låga priserPontiac fälgar till låga priser

Det har alltid varit något speciellt med de amerikanska bilarna. Det gäller speciellt deras utseende, de har något säreget och karaktäristiskt som många attraheras av. Just Pontiac, ett bilmärke som grundades 1923, har tillverkat många bilmodeller som idag räknas som klassiskt amerikanska. Cabrioleten Bonneville är ett bra exempel på en odödlig klassiker men även GTO och Firebird räknas som några av bilvärldens snyggaste och mest spännande bilar. Tyvärr tillverkades den allra sista bilen, en vit G6 Sedan, i slutet av december år 2009. Trots att bilmärket har gått i graven så finns det otaliga entusiaster som än idag attraheras till varumärkets vackra bilar. Om du söker Pontiac fälgar till din bil så kan vi på dackonline.se hjälpa dig. Börja med att ange vilken bilmodell du har. Du kommer även att behöva ange årsmodell/typ och serie/utförande. Därefter ser du alla fälgar i vårt utbud som finns tillgängliga för just din bil.

Vi erbjuder mer än bara Pontiac fälgar

Vi på dackonline.se har flera fördelar tack vare vår onlinenärvaro. Vi kan till exempel dra ned på priserna genom att endast tillhandahålla en e-handel. Dessutom så kan vi erbjuda ett stort och varierat utbud av produkter till just din bil. Du kan exempelvis hitta ett flertal olika däck hos oss. Dessa passar både till Pontiac och otaliga andra bilmärken och bilmodeller. Du hittar däck från Michelin, Continental, Pirelli och många andra topmärken hos oss. Naturligtvis erbjuder vi även billiga och prisvärda däck. Kolla in vårt utbud för att hitta något som passar just din plånbok och bil.