Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Fälgar till OPEL

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Fälgar till din Opel-modell Köp prisvärda komponenter onlineFälgar till din Opel-modell

Opel grundades år 1862 i tyska Rüsselsheim av Adam Opel och har sedan dess kommit att bli ett av Europas mest populära bilmärken. För många är den lilla personbilen Opel Kadett en klassiker som fortfarande innebär många kära minnen. Nu för tiden är det snarare modeller som den småbilsklassade Opel Corsa och mellanklass-modellen Opel Astra som är mest välkända. Oavsett om du kör en äldre Opel-bil eller en modernare variant blir det ibland dags att skaffa nya komponenter, både av estetiska och praktiska skäl. Hos oss på dackonline.se hittar du garanterat passande produkter, som till exempel fälgar eller kompletta hjul.

Köp prisvärda komponenter online

I vår onlinebutik för vi många olika fälgmärken och prisvärda komponenter från såväl etablerade tillverkare som mindre firmor. Det går lätt och smidigt att handla hos oss, eftersom alla varor samlas på ett ställe och låter sig navigeras med vårt praktiska sökverktyg. Vi säljer endast högkvalitativa produkter och står gärna till tjänst om du skulle ha frågor, funderingar eller synpunkter. Du kommer garanterat hitta rätt fälgar för att rusta upp din Opel-bil, oavsett vilken modell du kör. På så vis kan du njuta av körupplevelsen med gott samvete både var gäller säkerhet och ekonomi.