Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Fälgar till MINI

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Mini fälgar som passar just din Mini Fälgar till Mini från olika varumärkenMini fälgar som passar just din Mini

Mini har gjort flera kompakta och stilrena bilar genom tiderna. De är kända för sin design, sina grymma egenskaper och framförallt för att vara väldigt roliga att köra. Genom oss på dackonline.se kan du få tag på Minifälgar som passar just din bilmodell. Använd vår hemsida för att ange vilken modell från Mini du har så får du fram alla våra Mini fälgar som passar just din bil. Våra fälgar kommer från alla möjliga varumärken men vi ser alltid till att bara erbjuda produkter som håller hög kvalitet. På så sätt kan du alltid känna dig säker när du handlar hos oss på dackonline.se.

Fälgar till Mini från olika varumärken

Ett par fälgar kan göra en hel del för att förändra bilens utseende. De kan göra att bilen ser snabbare ut, lyxigare, stilrenare eller helt enkelt tuffare. Vi har samlat ett utbud av fälgar från kända varumärken som Alutec, Dezent och Rial. Dessa kan du med fördel beställa för att ge din Mini det utseende du eftersträvar. Ett par stål- eller aluminiumfälgar fyller även en praktisk funktion eftersom de ger dina däck mer stadga och struktur. Välj mellan flera fälgar till Mini här hos oss på dackonline.se, vi bjuder alltid på frakten.