Fälgar till Mercedes-Benz

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Välj fordonsmodell

tillverkare:
Modell:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:


Mercedes fälgar

Här kan du köpa Mercedes fälgar från många kända tillverkare, så som Dotz eller Aez. Vårt sortiment är smockfullt av läckra designer och färger till alla bilmodeller. Så oavsett vilken storlek eller stil av fälgar till Mercedes du är på jakt efter kan du säkerligen hitta dem här.

Hur vet jag vilka Mercedes fälgar som passar just min bil?

Det är enkelt om du har registreringsbeviset nära till hands, eftersom alla lämpliga storlekar bör finnas listade där. I värsta fall kan du hitta storleken på dina nuvarande bildäck, tillsammans med bokstaven R (t.ex. R17). Har du ingen aning om vilken sort du är intresserad av så är det enkelt att få en överblick; det är bara att välja din modell och år, så tas du direkt till sidan med vårt fullständiga sortiment av fälgar. Om du sedan klickar på en viss uppsättning av fälgar till Mercedes så får du en förhandstitt med din bilmodell och fälgarna du valt högst upp på sidan. Det gör att du genast får en idé om hur det kommer se ut på din bil. När du handlar Mercedes däck av oss får du frakten utan kostnad, 30 dagars returrätt och 2 års garanti!

fälgmärken

Fälgstorlekar

fälg märken efter storlek

Fälgar med bil varumärke

• Lista över aluminiumfälgar Mercedes-Benz modeller:• Lista över kompletta hjul Mercedes-Benz modeller:

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 16.10.2020 17:04