ico 08 - 52 50 06 08

MAM aluminiumfälgar

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Välj fordonsmodell

tillverkare:
Modell:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:


Investera i ett par nya och säkra MAM fälgar

Det är ytterst viktigt att du använder dig av fälgar som är anpassade för just ditt specifika fordon. Dina nuvarande fälgar kan vara slita utan att du vet om det. Passa på att investera i ett par ordentliga fälgar som erbjuder en lång hållbarhet, och som dessutom är speciellt framtagna för vårt lands växlande väder och väglag. MAM fälgar passar till exempel till personbilar, stadsjeepar samt offroadfordon och lätta lastbilar. Alla MAM aluminiumfälgar har genomgått betydande undersökningar för att garantera att alla våra produkter uppfyller säkerhetskriterierna. Du kan välja mellan flera olika storlekar och tillverkare för din MAM fälg och du beställer produkten enkelt och smidigt online via vår hemsida dackonline.se. Här finner du alltid fälgar till ett bra pris.

Köp dina MAM fälgar till förmånligt pris hos dackonline.se

Hos oss på dackonline.se finner du alltid förmånliga priser på hela vårt breda utbud. Här hittar du garanterat något som faller dig i smaken. Du kan enkelt och smidigt köpa hem dina lättmetallfälgar redan idag, och självklart kan du välja mellan flera olika storlekar mätta i tum. Vi erbjuder dig hela 30 dagars öppet köp på dina varor, och passar du på att köpa två däck till dina fälgar så bjuder vi på frakten. Besök oss idag och köp dina fälgar till ett lågt pris.

fälgmärken

Fälgstorlekar:• MAM fälgmodeller:

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 12.02.2020 04:24