Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Fälgar till LAND ROVER

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Snygga Land Rover fälgarSnygga Land Rover fälgar

Land Rover är utan tvekan ett av världens mest populära bilmärken. Med stor känsla för innovation, kraft och styrka, är bilar från det brittiska företaget riktigt bra. Om du själv kör en Land Rover kanske det är dags att byta fälgar? Här hittar du snygga Land Rover fälgar av hög kvalitet. Genom att byta ut fälgarna kan du på ett enkelt och prisvärt sätt även förändra bilens utseende en del. Beroende på vilken bilmodell från Land Rover du kör finns mängder av exklusiva fälgmodeller som kan passa. Vi har snygga modeller för både stadsjeepar, personbilar och sportigare bilar.

En personlig touch med Land Rover fälgar

Med ett par nya Land Rover fälgar kan du snabbt ge bilen en mer personlig stil. Du kan antingen matcha bilens design eller köra på något annat. Beroende på om du är intresserad av stål- eller aluminiumfälgar till din Land Rover, kan du garanterat hitta något hos oss. Att handla fälgar hos dackonline.se är betydligt smidigare än att besöka en bilhandlare. Du kan snabbt och lätt skriva in bilens registreringsnummer för att få upp passande och relevanta träffar. Beställ idag så får du dina fälgar inom några få dagar.