ico 08 - 52 50 06 08

Keskin aluminiumfälgar

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Välj fordonsmodell

tillverkare:
Modell:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:


Hitta billiga Keskin fälgar till bra pris

Se till att bilen ligger säkert på vägen genom att lägga däcken på Keskin fälgar. Märket har funnits på marknaden sedan mitten av nittiotalet och är mycket hållbara. Fälgmärket har dessutom fått en certifiering till följd av den höga kvaliteten och designen. Köp dina nya fälgar online och få dem levererade ända hem på kort tid så slipper du besväret med att hämta dem i butik. Keskin passar till de flesta fordon och finns i ett brett spann av tum storlekar så att du enkelt hittar den storlek du söker. Satsa på kvalitet du med och höj bilens värde och livslängd med nya fälgar. Om du väljer aluminium fälgar får du ett fordon med trevligt utseende och materialet är dessutom både lätt och starkt.

Köp Keskin fälgar och få kvalitet på köpet

Dackonline.se har vad du söker när du vill byta fälgar. Här hittar du det mesta inom däck och fälg till ditt fordon och du har dessutom trettio dagars ångerrätt om du mot förmodan skulle ändra dig. Välj mellan KT1 eller någon av de andra stabila fälgarna i butiken. Mottagna beställningar behandlas snabbt och om varan du önskar beställa inte finns i lager så hittar vi den inom ett dygn. Vi levererar inom fem arbetsdagar så att du snabbt får din order.

fälgmärken

Fälgstorlekar:

    dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 19.02.2020 04:31