Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Fälgar till JAGUAR

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Piffa upp din bil med Jaguar fälgar från dackonline.se Prisvärda Jaguar fälgar hos Europas största däckhandelPiffa upp din bil med Jaguar fälgar från dackonline.se

Denna sportbil är en bil som många drömmer om att en gång i livet få köra. Med sina lyxiga Jaguar fälgar har den ett komplett, läckert utseende som få kan låta bli att titta på. Här på dackonline.se hittar du ett brett sortiment av snygga, originella fälgar till din Jaguar. Svarta, kromade eller polerat - välj själv. Oavsett vilken smak du har och vilken färg din bil har hittar du säkert några som passar. Dessa lättviktiga aluminiumfälgar gör att både säkerhet och prestanda ökar hos din bil. På sikt kan de också minska din bensinförbrukning. Självklart håller alla våra fälgar hög kvalité och har en lång hållbarhet. Utseende och färg väljer du enkelt när du gör ditt köp online här hos oss på dackonline.se.

Prisvärda Jaguar fälgar hos Europas största däckhandel

När du letar nya, lyxiga fälgar till din Jaguar XF hittar du många att välja på hos dackonline.se. Du har alltid 30 dagars returrätt och beställer du fler än två har du dessutom fri frakt. Med över 100 däckmärken och mer än 25000 däckprofiler är vi den största däckhandeln i Europa. Vår kunniga personal på kundservice hjälper dig om det skulle uppstå några problem eller om du har några frågor. Vi har även ett stort sortiment av fälgar till Jaguar S-Type och med våra snabba leveranser har du snart dina nya, läckra fälgar hemma. Vi har över 1600 monteringspartners som hjälper dig att snabbt och enkelt montera dina nya fälgar.