Fälgar till Ford

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Välj fordonsmodell

tillverkare:
Modell:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:


Fälgar till din Ford

Få biltillverkare är så välkända som Ford. De flesta känner till historien om företagets grundare, Henry Ford, som bidrog till att revolutionera produktionen genom att använda löpandebandprincipen. På så vis effektiviserades monteringen och produktionstiden förkortades och T-Forden anses vara den första bilmodellen någonsin som tillverkats på löpande band. Numera producerar Ford en rad olika modeller. På den europeiska marknaden finns allt från praktiska minibussar som Ford Galaxy till smidiga små stadsbilar som Ford Ka. En av de mest populära varianterna nu för tiden är Ford Focus, en personbil i den så kallade Golfklassen. På dackonline.se hittar du rätt Ford-fälgar till just din modell.

Högkvalitativa fälgar till oslagbara priser

Behöver din Ford nya fälgar? Eller kanske kompletta hjul? Hos oss på dackonline.se finns passande komponenter till din bil, oavsett vilken Ford du kör. Självklart har vi också produkter som passar fordon från andra företag. Det spelar ingen roll om du letar efter sommar- eller vinterdäck, lantbruksdäck eller högpresterande sportdäck, ta en titt i vår webbshop så finner du säkert det du söker – och detta till fördelaktiga priser! Vi har även en hel del tillbehör som också går snabbt och enkelt att handla online. Testa att köpa motoroljan på nätet!

fälgmärken

Fälgstorlekar

fälg märken efter storlek

Fälgar med bil varumärke

• Lista över aluminiumfälgar Ford modeller:• Lista över kompletta hjul Ford modeller:

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 16.10.2020 17:03