Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Fälgar till FORD

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Fälgar till din Ford Högkvalitativa fälgar till oslagbara priserFälgar till din Ford

Få biltillverkare är så välkända som Ford. De flesta känner till historien om företagets grundare, Henry Ford, som bidrog till att revolutionera produktionen genom att använda löpandebandprincipen. På så vis effektiviserades monteringen och produktionstiden förkortades och T-Forden anses vara den första bilmodellen någonsin som tillverkats på löpande band. Numera producerar Ford en rad olika modeller. På den europeiska marknaden finns allt från praktiska minibussar som Ford Galaxy till smidiga små stadsbilar som Ford Ka. En av de mest populära varianterna nu för tiden är Ford Focus, en personbil i den så kallade Golfklassen. På dackonline.se hittar du rätt Ford-fälgar till just din modell.

Högkvalitativa fälgar till oslagbara priser

Behöver din Ford nya fälgar? Eller kanske kompletta hjul? Hos oss på dackonline.se finns passande komponenter till din bil, oavsett vilken Ford du kör. Självklart har vi också produkter som passar fordon från andra företag. Det spelar ingen roll om du letar efter sommar- eller vinterdäck, lantbruksdäck eller högpresterande sportdäck, ta en titt i vår webbshop så finner du säkert det du söker – och detta till fördelaktiga priser!