Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Fälgar till FERRARI

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Ge bilen vad den förtjänar med Ferrari fälgar Beställ dina Ferrari fälgar från Europas största DäckbutikGe bilen vad den förtjänar med Ferrari fälgar

När du kör runt med en sådan exklusiv bil som en Ferrari är, så förtjänar du att ha nya och skinande delar på bilen. Genom att byta ut dina gamla fälgar mot nya så kommer även din bil att få den extra touchen som den förtjänar. Köp dina Ferrari fälgar online från oss på dackonline.se och du kommer snabbt och enkelt få hem de nya fälgarna. Förutom våra snabba leveranser samarbetar vi även med över 1600 olika monteringsverkstäder för att du ska få så bra service som möjligt. Se till att körningen blir till den upplevelse som denna fina bil förtjänar. När du kommer körande på gatan kommer andra människor att titta och drömma sig bort, se därför till att din bil har nya och fina fälgar på sig.

Beställ dina Ferrari fälgar från Europas största Däckbutik

Hos dackonline.se hittar du ett stort sortiment av däck, fälgar och andra produkter till ditt fordon. Medan du skaffar dina lättmetallfälgar från oss, kan du även titta igenom våra 25000 däckprofiler från över 100 olika däckmärken. Oavsett om du kör med F430 eller annan modell kommer du att hitta fälgar som passar din bil. Vi erbjuder dig fri frakt vid köp av två eller flera däck och vi skickar alltid varorna med snabba leveranser och har bytesrätt i 30 dagar.