Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

ENZO aluminiumfälgar

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Enzo Fälgar

Köp Enzo aluminiumfälgar

Enzo Fälgar av absolut toppkvalitet, till mycket låga priser här hos dackonline.se. Vi är en av Nordens absolut största återförsäljare av däck och olika tillbehör, som till exempel Enzo Aluminiumfälgar, som kommer att hålla din hjul i nästan nyskick. Om du vill ha de bästa fälgarna så har Enzo länge varit ett av märken som ligger där uppe. Du kommer inte att få några problem med en sån kvalitetsvara, låt inte våra låga priser lura dig. Alla Enzo Fälgar som vi har på lager kommer vi dessutom att skicka hem till dig utan att du behöver betala ett enda öre för i leveranskostnad!

Köp Enzo aluminiumfälgar

Detta gäller självklart även för våra däck och andra produkter. Frakten kan ta upp till 6 arbetsdagar, men vi kommer att skeppa dina varor snarast möjligt. Så ta och skaffa dig ett set av hållbara Enzo Aluminiumfälgar snarast möjligt, din bil kommer att tacka dig! Om du har några frågor så är vårt support team alltid redo att svara på alla frågor du kan tänkas ha. Så vad väntar du på? Sätt lite fälg på din bil med ett par Enzo Fälgar från dackonline.se, klicka bara på beställ och ha dem hemma hos dig inom ett par dagar. Plus 30 dagars öppet köp på allt.

Köp Enzo aluminiumfälgar