Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Fälgar till DODGE

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Snygga till din bil med stilrena Dodge fälgar Köp praktiska och snygga Dodge fälgar från Europas största däckåterförsäljareSnygga till din bil med stilrena Dodge fälgar

En fälg kan göra stor skillnad för din bils utseende. Välj mellan olika färger, stilar och material och finn något som passar dig och din bil. På dackonline.se finns något för alla. Föredrar du snygga aluminiumfälgar framför praktiska stålfälgar? Används bilen på vintern, kör den mycket i lera och snö, eller är den anpassad för motorvägar? Dessa detaljer är värda att tänka på då fälgarna skiljer sig åt med hänsyn till exempelvis rengöring. På dackonline.se kan du hitta Dodge fälgar till ett bra pris. På vår online sida kan du hitta fälgar till över 60 olika bilmärken som exempelvis Ford, BMW, Toyota, Volkswagen, Volvo med många fler. Glöm inte att dubbelkolla fälgens bredd och diameter samt navhålet, bultcirkeln samt fälgens inpressningdjup för att få en fälg perfekt anpassad för din bils hjul.

Köp praktiska och snygga Dodge fälgar från Europas största däckåterförsäljare

Införskaffa dina nya fälgar hos Europas största däckåterförsäljare. Vi har praktiska och snygga fälgar till Dodge för alla smaker och stilar. Dackonline.se säljer fälgar till många olika bilmärken, inklusive 4wd, och kan leverera fälgar som passar till såväl vinterdäck som sommardäck. Vi garanterar snabb leverans samt 30 dagars öppet köp. Behöver du extra hjälp eller har några funderingar är det enkelt att kontakta oss via vår kundservice. Vi hjälper dig att hitta de bästa däcken och fälgarna till din bil.