Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Fälgar till CITROEN

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Byt ut dina gamla Citroen fälgar till ett billigt pris Beställ dina Citroen fälgar online - billig och snabb leverans



Byt ut dina gamla Citroen fälgar till ett billigt pris

Kanske har fälgarna på din Citroen några år på nacken? Det kan finnas flera goda skäl att byta ut dem mot en nyare uppsättning. Polerade aluminiumfälgar är såklart snyggare än gamla slitna stålfälgar. Men nya fälgar ger inte bara en annan lyster åt dina däck. De kan även medföra en förbättring av bilens prestanda. Eftersom aluminium är ett lättare material än stål minskar bränsleförbrukningen när du kör. Dessutom kan slitna eller rentav trasiga fälgar utgöra en säkerhetsrisk. Istället för att gå runt och vara orolig för att dina gamla fälgar ska orsaka en olycka föreslår vi att du tar en titt på våra billiga Citroen fälgar. I din bils registreringsbevis hittar du all den information du behöver för att söka igenom vårt onlinesortiment efter de perfekta fälgarna till din bil.

Beställ dina Citroen fälgar online - billig och snabb leverans

Dackonline.se är inte bara Europas största online däckleverantör, vi erbjuder också högkvalitativa fälgar till låga priser. Kör du en C5 eller kanske en C4? På vår hemsida kan du enkelt testa dig fram till de fälgar som passar just din Citroen allra bäst. Vår online meny ger dig möjlighet att studera exempelbilder så att du kan bilda dig en uppfattning om hur de nya fälgarna ser ut på just din modell. När du väl beställt levereras de nya fälgarna till dig inom vecka. Och om du ångrar ditt val? Ingen fara, vi ger dig såklart 30 dagars öppet köp.