Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Fälgar till BMW-M

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

BMW M-fälgar Rätt fälgar till din sportbilBMW M-fälgar

BMW M står sedan länge för några av de allra mest högpresterande sportbilarna. Företaget fungerar som ett dotterbolag till den stora BMW-koncernen och har specialiserat sig på att ligga i framkanten vad gäller sofistikerad motorteknik för de högsta prestationerna. M:et står nämligen för tyskans Motorsport, och den första modellen ur dotterfirmans produktion plockade hem en rad vinster på Europas tävlingsbanor. Med tanke på denna anrika och tongivande historia, är det en självklarhet för oss på dackonline.se att erbjuda ett stort sortiment passande original-komponenter för BMW M i olika modeller.

Rätt fälgar till din sportbil

I vårt produktutbud kan du välja och vraka bland BMW M-fälgar i olika utföranden tills du hittar precis rätt komponenter till din sportbil. Att ha högkvalitativt tillbehör är avgörande för att dessa avancerade bilar ska kunna komma till sin rätt även efter många års körning. Är du van BMW M-förare kanske du redan vet exakt vad du är ute efter? Då kan vår konkurrenskraftiga prissättning bli en trevlig överraskning. Handlar du däremot för första gången fälgar till din bil kan du hitta spännande nyheter bland våra varor. Oavsett vem du är finns det rätt produkt för dig och din bil i vårt sortiment. Köp fälgar till fördelaktiga priser på nätet via dackonline.se och visa upp att ”jag” både kör BMW och handlar prismedvetet!