Fälgar till BMW

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Välj fordonsmodell

tillverkare:
Modell:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:


BMW Fälgar

BMW fälgar kan vara det där lilla extra på din bil, pricken över i. Det finns många läckra stilar att frestas av i vårt sortiment, oavsett vilken årsmodell du kör. Du kan kombinera dem med olika däcktyper för att utveckla din egen stil, eller satsa på något klassiskt. Vi har allt från elegant utformade och välpolerade BMW aluminiumfälgar till mer trendiga varianter. Inte nog med att det lätta materialet minskar din bils totalvikt och därmed bränsleförbrukningen, dessutom ser de otroligt bra ut i rätt kombination.

När du bestämt dig för att köpa BMW fälgar här på dackonline.se så är du redan på god väg - Det är simpelt att beställa från oss. Först väljer du ut ditt fordon, antingen genom att visa den fullständiga listan eller genom de enkla menyvalen. Specificera tillverkaren, modellen och undermodellen av din bil. Sedan kommer resultaten i form av många snygga BMW fälgar, från kända tillverkare som AEZ, Dezent och Enzo att dyka upp i fönstret. När du klickar på något du gillar kan du se en exempelbild högst upp, så du får en uppfattning om resultatet av dina nya BMW aluminiumfälgar omedelbart. Snyggt, inte sant? Är du inte säker på vilka storlekar som passar bör du referera till registreringsbeviset.

fälgmärken

Fälgstorlekar

fälg märken efter storlek

Fälgar med bil varumärke

• Lista över aluminiumfälgar BMW modeller:• Lista över kompletta hjul BMW modeller:

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 16.10.2020 17:03