Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

AUDI A1 fälgar

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Piffa upp bilen med nya Audi A1 fälgar

Visste du att den kan vara både farligt och lite svårare att köra med gamla fälgar precis som med slitna däck? Därför är det bäst att passa på att köpa nya fälgar tillsammans med dina däck, eller byta ut fälgarna om dem har följt med länge. På våran butik online hittar du Audi A1 fälgar till ett lågt pris. Genom att byta ut fälgarna på din Audi kommer bilen att bli ännu lättare att köra. Med nya fälgar på bilen kommer den inte bara kännas som ny utan även se mycket snyggare ur. Att byta fälgar kan verka krångligt, därför erbjuder vi dig hållbara fälgar som varar länge. Genom att samarbeta med över 1600 olika monteringsverkstäder i Sverige blir det även snabbt och enkelt för dig att få på fälgarna.

Beställ dina Audi A1 fälgar och få fri frakt

Här på dackonline.se erbjuder vi dig 25000 olika däckprofiler bland över 100 olika däckmärken, vilket är en av orsakerna till att vi är Europas största däckbutik på nätet. Oavsett om du är ute efter däck, fälgar eller andra biltillbehör till din Audi A1 eller till någon annan modell kommer du att finna det som passar din bil här hos oss. Passa även på att beställa två eller flera däck för både få fri frakt från oss och en ännu bättre körglädje.