Fälgar till Audi

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Välj fordonsmodell

tillverkare:
Modell:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:


Audi fälgar

Audi fälgar sätter fälg på tillvaron. Eftersom vi är Europas största online däckbutik så har vi naturligtvis även ett fantastiskt utbud av fälgar. Har du inte koll på exakt vilka storlekar som passar din bil? Inga problem, den informationen ska finnas i bilens registreringsbevis. Med uppgifterna i befogenhet är du redo att uppsöka dina drömmars Audi fälgar. För att nå ditt mål bör du navigera dig genom vår hemsida med hjälp av rullgardinsmenyerna och filtreringsmekanismen. Det gör att du enkelt kan se de Audi aluminiumfälgar som är perfekta för din bil. Du får till och med en exempelbild ovanför urvalet, så du genast kan få en uppfattning om hur resultatet kan tänkas bli, endast genom att klicka på den du vill se.

Anledningar till att byta dina Audi fälgar

Vissa gör det för att deras gamla uppsättning börjar bli gammal, eller ful. Många väljer helt enkelt att transitionera till något lite fräsigare, så som en uppsättning polerade Audi aluminiumfälgar. Det kan ge din bils utseende och intryck ett nytt lyft, utan att sänka prestandan. De kan rent av lyfta den, eftersom aluminium är lättare än stålfälgar. Det medför en lägre bränsleförbrukning – Win, win! Ett viktigare skäl kan dock vara om dina Audi aluminiumfälgar har blivit slitna eller skadade. Du kan få dem reparerade, men det är viktigt att pålitliga proffs tar hand om den uppgiften. Du vill inte att en spricka ska orsaka olyckor senare. Föredrar du nya kan du passa på att handla nu, så kommer de fram om cirka 6 arbetsdagar. Hos oss får du alltid fri frakt och 30 dagars öppet köp!

fälgmärken

Fälgstorlekar

fälg märken efter storlek

Fälgar med bil varumärke

• Lista över aluminiumfälgar Audi modeller:• Lista över kompletta hjul Audi modeller:

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 16.10.2020 17:03