Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

ATS aluminiumfälgar

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

ATS aluminiumfälgar

Köp AEZ aluminiumfälgar

Vill du köpa billiga ATS aluminiumfälgar på nätet så är detta den absolut bästa platsen. ATS är utan tvekan ett av de mest välkända märken när det gäller lätta fälgar av aluminium. Det är ett internationellt företag med bas i Tyskland, med fabriker såväl hemma som utomlands. Företaget grundades redan 1969 och deras innovationer ledde till ett mångfald av designval, varpå de blev leverantör för Porsche 1971. De har även varit med i Uniwheels sedan 2008.

Köp AEZ aluminiumfälgar

Hur väljer jag vilka ATS aluminiumfälgar jag vill köpa?

Du kan välja om du vill söka fälgar efter din fordonstyp eller storleken, märket eller modellen av fälgar, där aluminium är det populäraste materialet. Eftersom de erbjuds i så många olika modeller och storlekar så kan det vara svårt att välja utan att visualisera dem först. Vi har ett verktyg som låter dig göra just detta i en virtuell motor som förhandsvisar hur de kommer att se ut på din egna bil. Det finns dessutom massvis av färger, från svart och silver till mer ovanliga sorter - Prova något nytt! Ett hjul är inte komplett utan ATS aluminiumfälgar, så vad väntar du på? Beställ dina nya hjul av aluminium från dackonline.se idag och var redo på att pimpa din bil inom kort!

Köp AEZ aluminiumfälgar