Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

ALUTEC aluminiumfälgar

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Aluminium-kvalitet med fälgar från Alutec

Köp Alutec aluminiumfälgar

Tyska Alutec har specialiserat sig på tillverkningen av lättmetallfälgar. Företagets unga, innovativa profil beror säkert delvis på att de är relativt nyetablerade, i alla fall i jämförelse med många av branschens jättar. Först 1996 grundades verksamheten, som sedan dess kommit att bli känd både för sin nyskapande produktdesign och sitt engagemang inom den trendiga drifting-sporten. Men Alutec är mer än en cool fasad. Både fälgarna och företaget själv står på en solid grund av hantverksmässig kunskap, avancerad teknik och effektiv affärsanda. Denna kombination är ett framgångsrecept som gjort att Alutec-fälgar är ett av de mest populära alternativen bland lättmetallprodukterna, såväl på den inhemska som på den internationella marknaden. Vi på dackonline.se är stolta över att kunna erbjuda aluminiumfälgar i sådan hög kvalitet i vårt sortiment.

Köp Alutec aluminiumfälgar

Köp kvalitetsfälgarna på nätet

Fälgarna är en av de mest effektfulla detaljerna vad gäller bilens utseende. Men självklart utgör de samtidigt också en funktionell komponent som behöver hålla samma kvalitetsmässiga standard som resten av fordonet. På dackonline.se kan du handla högklassiga Alutec-produkter i en mängd olika snygga utföranden till fördelaktiga priser. I vår nätbutik går det lätt och smidigt att handla till bilen. Oavsett vilken modell du kör har vi rätt aluminiumfälgar till just din bil!

Köp Alutec aluminiumfälgar