Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

ALCAR aluminiumfälgar

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Beställ Alcar fälgar genom oss redan idag

Alcar är en stort internationell grupp som består av flera fälgtillverkare från Europa. De har kontor i flera europeiska länder, Sverige till grannländerna Danmark och Finland samt många fler länder. Några av de fälgföretag som är anslutna till Alcar är AEZ, Dotz, Dezent och Enzo. I skrivande stund är ALCAR Group det marknadsledande företaget i Europa när det kommer till aftermarket fälgar. Deras huvudsakliga verksamhet är att erbjuda stål- och aluminiumfälgar. Om du vill ha Alcar fälgar så har du kommit till rätt ställe. Vi på dackonline.se är stolta över att kunna erbjuda flera varumärken från just ALCAR Group.

Alcar fälgar håller hög kvalitet

Något som kännetecknar fälgar från Alcar är att de först och främst håller hög kvalitet och att de även är tillverkade i Tyskland. De fyra fälgföretagen, AEZ, Dotz, Dezent och Enzo, designar fälgar som hamnar inom olika prisklasser. AEZ fokuserar på design och premiumkvalitet medan ENZO fokuserar på kraftfulla, hållbara och prisvänliga fälgar. Vi på dackonline.se erbjuder ett flertal fälgar från de olika företagen, redo att skickas iväg till just din adress. När du köper dina Alcar fälgar via vår hemsida får du både ett stort utbud att välja mellan och dessutom låga priser. Du kan även köpa nya däck här på vår hemsida. Det är alltid bra att passa på att byta både fälgarna och däcken samtidigt. Om du har frågor kring våra produkter så finns vi alltid tillgängliga att ge dig svar via vår kundsupport.