ico 08 - 52 50 06 08

AEZ Yacht dark SUV Aluminiumfälgar

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Välj fordonsmodell

tillverkare:
Modell:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:


AEZ Yacht Dark SUV fälgar är perfekta för större bilar

När du ska välja fälgar till din stora SUV behöver du inte bara tänka på att fälgarna ska vara snygga, de behöver även klara av den större viktbelastningen. Det är inte alla fälgar som klarar av stora och tunga bilar som exempelvis SUV. AEZ Yacht Dark SUV fälgar är dock ett undantag då de är speciellt anpassade för att klara av tunga utmaningar. Oavsett om du har en lätt lastbil, SUV eller något annat tungt fordon kan du med fördel lita på dessa urstarka fälgar. De är inte bara hållbara, med sina fem stilrena ekrar får både fälgen och bilen ett elegant utseende. Just denna modell är mörk men de finns även att tillgå i ett ljusare utseende. Ett tips är att välja fälgar som skapar en snygg kontrast gentemot bilens färg.

AEZ Yacht Dark SUV fälgar och mycket mer finns hos oss

Vi på dackonline.se är stolta över att kunna erbjuda fälgar från tyska AEZ. Sedan företaget grundades, under mitten av 1990-talet, har de snabbt blivit kända för sin förmåga att tillverka fälgar av riktigt hög kvalitet. För oss är det en självklarhet att ta in fälgar från dessa välkända företag. Vi erbjuder naturligtvis flera olika modeller och storlekar. Beställ nya fälgar redan idag så skickar vi snabbt iväg de från vårt stora lager. Du kan även hitta många fler fälgar som passar till just SUV och tunga fordon. Vi har även däck som är perfekta för SUV, väl värda att beställa samtidigt som du köper nya fälgar.

fälgmärken

Fälgstorlekar:

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 16.10.2019 05:48