ico 08 - 52 50 06 08

AEZ Yacht dark Aluminiumfälgar

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Välj fordonsmodell

tillverkare:
Modell:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:


AEZ Yacht Dark fälgar är stilrena premiumfälgar

AEZ är de tyska fälgtillverkarna som sedan mitten av 1990-talet har imponerat med sina högkvalitativa fälgar. Med denna modell visar de återigen hur duktiga de är. AEZ Yacht Dark är en elegant fälg med fem tjocka ekrar. Fälgarnas utseende ger din bil ett kraftfullt men elegant intryck. De har en lätt konkav design som bidrar till den exklusiva känslan. Om du har en ljusare bil kan dessa mörka fälgar passa perfekt. Det är alltid snyggt att skapa en kontrast mellan fälgarna och resten av bilen. Vi på dackonline.se erbjuder även dessa fälgar från AEZ fast med ett högpolerat och ljust utseende, perfekt för mörkare bilar.

Köp dina AEZ Yacht Dark fälgar hos oss

Om du vill beställa nya fälgar kan du enkelt göra det via vår hemsida. Vi har i vår webbshop under många år erbjudit bra priser och snabba leveranser, inte bara på fälgar utan även för andra produkter till bilen. Du kan alltid kombinera ditt köp av fälgar med motorolja eller snökedjor. Självklart kan du även köpa nya däck hos oss. Nya AEZ Yacht Dark fälgar passar perfekt tillsammans med ett par premiumdäck från några av de största däcktillverkarna i världen. Vi har sommardäck, vinterdäck och helårsdäck från både välkända och nyare tillverkare. För bara in namnet på bilen du kör så sorteras träffarna så du endast får relevanta förslag på fälgar och däck. Beställ allt du behöver till bilen redan idag!

fälgmärken

Fälgstorlekar:

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 19.02.2020 04:23