ico 08 - 52 50 06 08

AEZ Valencia dark Aluminiumfälgar

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Välj fordonsmodell

tillverkare:
Modell:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:


Beställ nya AEZ Valencia Dark fälgar redan idag

Eleganta fälgar kan göra en hel del för bilens känsla och utseende. Det är något som de tyska fälgtillverkarna AEZ är väl medvetna om. Sedan starten i mitten av 1990-talet har de kompromisslöst fokuserat på att tillverka fälgar som håller högsta kvalitet, både när det kommer till design och även material. Till skillnad från många andra tillverkare har AEZ valt att hålla all tillverkning internt hos de egna fabrikerna i Tyskland. Detta har bland annat lett till att många tyska biltillverkare använder deras fälgar som originalfälgar till sina premiummodeller. AEZ Valencia Dark fälgar är ett par fälgar som passar vilken sportbil och lyxbil som helst.

Med AEZ Valencia Dark fälgar syns du direkt

Om du älskar när din bil drar till sig blickar så är detta perfekta fälgar för dig. De många smala ekrarna gör att bilen omedelbart känns mycket lyxigare. Det mörka utseendet passar utmärkt till bilar som är ljusa. Om du har en mörkare bil och vill skapa den där snygga kontrasten kan du alltid välja samma fälgmodell fast i en ljusare version. Vi på dackonline.se har samlat ett stort utbud av fälgar från tyska AEZ, redo att skickas iväg till just din adress. Passa på att även kombinera dina fälgar med nya däck. Vi har sommardäck, vinterdäck och helårsdäck från många av de största däcktillverkarna i världen. Om du behöver hjälp med monteringen kan du vända dig till våra monteringsstationer. Dessa finns utspridda på flera ställen runt om i Sverige.

fälgmärken

Fälgstorlekar:

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 19.02.2020 04:23