AEZ Genua black Aluminiumfälgar

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Välj fordonsmodell

tillverkare:
Modell:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:


AEZ Genua Black fälgar är exklusivt tillverkade för Audi

Det tyska företaget AEZ är i första hand kända för sin besatthet när det kommer till kvalitet. Detta är en av flera anledningar till att deras fälgar har blivit så populära, både bland biltillverkare och hos förare runt om i världen. Företaget grundades i Tyskland i mitten av 1990-talet och de har fortsatt att hålla verksamheten inom landet, bland annat genom att investera i egna tyska fabriker för tillverkning av fälgar. AEZ levererar många fälgar exklusivt för olika bilmodeller från bilmärken som Mercedes, BMW och Audi. Just AEZ Genua Black fälgar är speciellt utvecklade för Audi och passar utmärkt både för A1 till A8. Eftersom fälgarna är specialtillverkade så är de enklare att montera på just Audibilar, under förutsättningen att du väljer rätt fälg naturligtvis.

Vi kan hjälpa dig välja rätt AEZ Genua Black fälgar

Självklart behöver du ingen Audi för att kunna använda dessa fälgar, även om de är speciellt utvecklade för just denna biltillverkares bilar. Du kan med fördel snygga till just din bil med fälgarna. De har ett speciellt utseende med ljusa ekrar mot en mörk, matt bakgrund. Kontrasten ger fälgarna en lyxig känsla. Du kan alltid ange exakt vilken bilmodell du har så kan vi visa vilka fälgar som passar just din bil. Vill du ha hjälp med att hitta rätt fälgstorlek kan du alltid höra av dig eller läsa vår guide. Ett tips är att även köpa sommardäck eller vinterdäck till fälgarna samtidigt. Allt detta och mycket mer kan du hitta hos dackonline.se, alltid till bra priser.

fälgmärken

Fälgstorlekar:

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 09.07.2020 04:42