ico 08 - 52 50 06 08

AEZ Antigua dark Aluminiumfälgar

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Välj fordonsmodell

tillverkare:
Modell:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:


Lyxiga AEZ Antigua dark fälgar hittar du hos oss

Få saker kan påverka bilens utseende lika mycket som ett par snygga fälgar. Vill du ha ett par riktiga premiumfälgar så är AEZ ett utmärkt företag att välja. AEZ är en tysk tillverkare som bland annat tillverkar fälgar exklusivt för lyxbilar från BMW och Mercedes. Just AEZ Antigua dark är ett par sådana fälgar, de tillverkades specifikt för BMW:s premiumbilar. Detta är på många sätt flaggfälgarna från AEZ, produkter där de visar sin bästa sida. Fälgen har tunna ekrar som skapar ett unikt mönster. Den mattsvarta färgen ger din bil en sportig och lyxig känsla. Fälgarna finns med olika storlekar och ET-mått för att på så sätt kunna användas till flera olika däck.

Välj AEZ Antigua dark fälgar som passar just din bil

Att välja rätt bland alla fälgstorlekar kan kännas svårt. Vårt tips är att du antingen fyller i vilken bil du har för att på så sätt få upp alla fälgar som passar just din bil. Därefter kan du välja utefter vilka däck du har. Ju lägre däckprofil, desto större fälgar behöver du. Vi på dackonline.se erbjuder naturligtvis ett stort utbud av däck som passar till just dessa fälgar. Du kan köpa däck från Pirelli, Continental eller Bridgestone för att nämna några märken. Kolla gärna in resten av vårt utbud också, vi har både vinterdäck och sommardäck samt biltillbehör som motorolja och snökedjor. Behöver du hjälp med att välja fälgar så kan du alltid höra av dig till vår kundsupport.

fälgmärken

Fälgstorlekar:

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 19.02.2020 04:23