Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

21 tums aluminiumfälgar

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Förvandla bilen med nya 21-tums fälgar

I samband med byte till sommardäck och fint väder är det för många bilägare aktuellt med en estetisk uppgradering av bilen. Det är då det känns lite extra kul att städa bilen ordentligt och skaffa ny utrustning om det behövs. Ett enkelt sätt att liva upp bilen på är med hjälp av nya 21-tums fälgar, som har en förmåga att ändra bilens utseende drastiskt men utan att det kräver någon större ansträngning. Att göra det i samma veva som du byter till sommardäck är enkelt och tar dessutom knappt någon extra tid. Vi på däckonline.se erbjuder såväl sportiga som moderna och eleganta fälgar till ditt fordon.

Handla dina 21-tums fälgar online

Här i vår webbshop kan du enkelt få fram rätt produkter som passar till just ditt fordon tack vare vår smarta filtreringsfunktion. Vi är stolta över att kunna erbjuda en rad olika kvalitativa och prisvärda fälgar oavsett vilka preferenser du har, och vi står sedan för en smidig och bekväm leverans direkt hem till dig. Som kund kan du vara trygg med att vi alltid erbjuder 30 dagars öppet köp om det är så att du märker att dina fälgar inte passar som du trodde. Välkommen!