Beställningsstatus x
Logga ut

08 - 52 50 06 0808 - 52 50 06 08

20 tums aluminiumfälgar

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

20 tums-fälgar med stil och kvalitet

Många bilägare tycker det är riktigt roligt att välja ut nya fälgar. Det är lätt att förstå varför. Få andra komponenter erbjuder ett så stort spelrum för att sätta en individuell touch på bilens utsida. Med relativt enkla medel kan du här förändra bilens helhetsintryck. Kanske balanseras en sportig kaross med stilrena fälgar, eller också lyfts ett annars slätstruket yttre av iögonfallande komponenter. Men valet av nya fälgar definieras såklart inte bara av den egna smaken. Bilen har också en del att säga till om, framför allt vad gäller dimensionerna av de nya delarna. I vårt sortiment på dackonline.se finner du ett stort utbud passande fälgar inom de flesta storlekar, exempelvis 20 tums-fälgar.

Däcken bär bilen, fälgarna lyfter den

Att däcken bär bilen rent bokstavligt talat håller nog de flesta med om, men många skulle också påstå att det är fälgarna som lyfter den - i alla fall vad gäller utseendet. Hos oss på dackonline.se handlar du högkvalitativa fälgar som passar just din bil och den look du eftersträvar. Oavsett om du föredrar ett set med mer avskalade aluminiumfälgar eller en nyskapande design i stål hittar du rätt komponenter i vår webbshop. Dessutom för vi en mängd däck, kompletta hjul och tillbehör för praktisk hemleverans.