Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

19 tums aluminiumfälgar

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Stilrena 19 Tums Fälgar till en rad olika bilmärken

Behöver du byta fälg eller vill du bara piffa upp din bil med det lilla extra? Här på dackonline.se kan du köpa stilrena och tidlösa 19 Tums Fälgar online. Alla våra fälgar levereras med en monteringssats samt ABE, allt till ett bra pris. Oavsett vilken bilmodell eller märke du kör, hittar du stilrena fälgar här hos oss. Att byta fälgar på bilen kan få hela bilen att se mycket fräschare ut. Med aluminiumfälgar kan du vara säker på att dina fälgar kommer att hålla. Oavsett vilket väder det är eller på vilket underlag du kör bilen, är detta fälgar som håller. Aluminium är även lätt att tvätta, så att dina fälgar är fräscha även efter att du har kört i slask eller på lerig väg.

19 Tums Fälgar hos Europas största däckbutik

Dackonline.se är den största däckbutiken i Europa och om du beställer mer än två däck så bjuder vi på frakten. Du kan även köpa fälgar här hos oss och du kommer garanterat att hitta något som passar din bil. Med över 100 olika däckmärken och aluminiumfälgar av högsta kvalitét, är det inte konstigt att vi har över 1600 monteringspartners i Sverige. Vi erbjuder snabb leverans för att du skall få däcken eller fälgarna du beställt så fort som möjligt. Skulle du ha några frågor, hjälper vår duktiga kundservice dig gärna.