Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

15 tums aluminiumfälgar

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

15 tums fälgar hittar du hos oss

Finns det något roligare än att köpa ny fälgar till bilen? Det är genom dessa som du kan påverka bilens utseende mest och det finns väldigt många olika fälgmodeller att välja mellan. Rätt fälg kan lyfta bilens utseende och känsla rejält och ger dig även chansen att sätta din egna personliga prägel på bilen. Det finns flera saker som du måste tänka på när du ska välja fälg. Först och främst så passar inte alla fälgar till alla däck, och alla däck passar i sin tur inte till alla bilar. Oavsett om du vill ha 15 tums fälgar eller andra storlekar på dina aluminiumfälgar så gäller det att däcken och bilen klarar av dessa. Du kan enkelt filtrera produkterna så att du bara får passande produkter genom filtreringsfunktionen på sidan. Vi har ett stort sortiment av fälgar med olika storlek och från olika märken. Hos dackonline.se får du även 30 dagars öppet köp och riktigt bra priser.

Köp däck och fälgar på samma gång

När du handlar hos oss på dackonline.se så har du även möjlighet att köpa däck samtidigt som du köper dina fälgar. Vi har även kompletta hjul där du får färdigmonterade fälgar på köpet. Dessutom så har vi även många olika typer av motoroljor för dig att välja mellan, dessa ser till att bilens motor fungerar så bra som möjligt. Gör det lätt för dig själv och beställ allt du behöver här hos oss på dackonline.se redan idag.