Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

13 tums aluminiumfälgar

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Snygga till bilen med nya 13 Tums fälg

Det är inte alltid så lätt att hitta moderna 13 Tums fälgar. Det var vanligare förr och dagens bilar har ofta lite större storlekar, men än så länge rullar både släpvagnar, gamla bilar och en del moderna bilar på 13 tum. Istället för att leta i vanliga butikshyllor och annonser så kan du handla online. Då kan du enkelt bläddra i meny listorna tills du hittar exakt det du vill ha. Det är viktigt att hitta en fälg som man är nöjd med, och att känna att man har gjort ett bra köp. Snygga upp bilen med ett klassiskt eller sportigt utseende, det är du som väljer. På nätet finns många snygga modeller med olika utseende i både plåt och stark lättmetall.

Köp nya 13 Tums fälgar och gör en bra affär

Dackonline.se har hundratals däck och många fälgar i lager. Det är lätt att hitta rätt dimension i menyerna. Ange bara hur många tum ditt däck eller din fälg ska vara under storlekar så får du upp en rad alternativ. Här finns också många andra fördelar för dig som kund. Om du skulle ändra dig eller inse att du trots allt valt fel dimension så har du alltid trettio dagars ångerrätt. Vi har dessutom en kompetent kundservice som gärna svarar på dina frågor samt låga priser och snabb leverans.