Däck 245/35 R19

Däck News

Goodyear lanserar nytt dubbdäck med oöverträffad bromsförmåga på is och broms- och manövreringsförmåga på snö*Goodyear lanserar nytt dubbdäck med oöverträffad bromsförmåga på is och broms- och manövreringsförmåga på snö*
UltraGrip Arctic 2 och UltraGrip Arctic 2 SUV är de senaste tillskotten i Goodyears prisbelönta vintersortiment ...

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18324 Kundernas värdering

Mycket bra och billiga! Rasmus s., ryd mer info

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


245-35-R19 däck

245-35-R19 däck för alla årstider hittar du här hos oss på dackonline.se. Alla produkter som du hittar här hos är varor av en mycket hög kvalitet. Just den här storleken passar ett stort utbud av olika bilar och vi har självklart bra priser på allihop. Som vi nämnde tidigare har vi produkter för alla tider på året - Du kommer att hitta 245-35-R19 sommardäck, vinterdäck och helårsdäck. Vi har alla de mest populära märkena, så att du kan välja det fabrikat du tidigare tyckt varit bäst. Till exempel är Michelin och Nokian väldigt populära.

Bör jag skaffa 245/35 R19 sommardäck eller vinterdäck?

Det är en viktig fråga. Våra 245-35-R19 däck för vintern är relativt mjuka och de kommer att erbjuda mycket bra fäste på förrädiska vintervägar. Sommardäcken är mycket mer fasta och kommer att ge en mycket låg friktion till din bil. Detta leder dock till en betydligt minskad bränsleförbrukning. Helårsdäcken bör endast användas om du är van vid milda vintrar där du bor, men du kommer alltid att känna dig lite bättre om du skaffar dig både sommar- och vinterdäck. Så varför vänta? Skaffa dig dina 245-35-R19 däck från oss redan idag! Du kommer att få dem hemskickade till dig utan att du betalar fraktkostnad!

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 16.03.2021 02:36