Däck 225/55 R16

Däck News

Goodyear lanserar nytt dubbdäck med oöverträffad bromsförmåga på is och broms- och manövreringsförmåga på snö*Goodyear lanserar nytt dubbdäck med oöverträffad bromsförmåga på is och broms- och manövreringsförmåga på snö*
UltraGrip Arctic 2 och UltraGrip Arctic 2 SUV är de senaste tillskotten i Goodyears prisbelönta vintersortiment ...

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18324 Kundernas värdering

Smidigt, informativt, bra med länk till däcktest Tomas S., Örebro mer info

Snabb och bekväm service:

  • Online-beställning dygnet runt.
  • Leverans inom 3 - 5 arbetsdagar
  • Leverans till önskad adress eller till en av våra 1.200 monteringsstationer, som kan montera dina däck.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


225/55 R16 Däck

225/55 R18 däck från alla kända och okända däckfabrikat kan vi lova dig, med orimligt låga priser som socker på toppen. Eftersom vi har över 100 olika märken kan det vara bättre att filtrera via andra alternativ. Vår smidiga webbutik gör det superenkelt att navigera däckhavet, så sätt alle man på däck och klicka dig till ditt kap. Har du ett särskilt önskemål om exempelvis hastighetsindex så kan du sortera efter det, efter prisklass eller däcktyp. Du kan alltså välja att endast se våra 225/55 R16 sommardäck, om du planerar att köra på mestadels torra väglag med ett och annat regn, samt högre temperaturer i luften.

Denna specialdesign involverar bland annat gummiblandningen som används, mönsterspårens formgivning och massvis av ingenjörskonst. Det är på så vis ett 225/55 R16 sommardäck kan ge dig så väl säker körning samt en mer bränslesnål färd. När graderna sjunker, snöflingorna faller och daggen blir till frost så kan det dock vara dags att tänka på 225/55 R16 vinterdäck. De har naturligtvis utvecklats med samma nivå av precision, innovation och säkerhet, men skiljer sig på ett antal olika vis. När du är redo att köpa nya 225/55 R16 vinterdäck så är vi redo 24/7, med fri frakt.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 16.03.2021 02:35