Däck 215/35 R18

Däck News

Goodyear lanserar nytt dubbdäck med oöverträffad bromsförmåga på is och broms- och manövreringsförmåga på snö*Goodyear lanserar nytt dubbdäck med oöverträffad bromsförmåga på is och broms- och manövreringsförmåga på snö*
UltraGrip Arctic 2 och UltraGrip Arctic 2 SUV är de senaste tillskotten i Goodyears prisbelönta vintersortiment ...

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18324 Kundernas värdering

Smidigt, informativt, bra med länk till däcktest Tomas S., Örebro mer info

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


215/35 R18 Däck

215/35 R18 däck passar på många typer av bilar, från rishög till racer och här hittar du ett enormt utbud av just sådana bildäck! Vad vi rekommenderar inför den härliga sommaren är en uppsättning 215/35 R18 sommardäck, så välj ut det märke, pris eller däckmönster som imponerar dig mest och slå till nu. Alla välkända tillverkare återfinnes här hos dackonline.se, plus massvis av prisvärda uppstickare. Du kanske tänker att du lika gärna kan fortsätta använda dina gamla 215/35 R18 vinterdäck resten av året, men du bör ha i åtanke att 215/35 R18 sommardäck drar betydligt mindre bränsle, tack vare sin mindre elastiska konsistens.

Du vill inte sitta i vare sig förarsitsen eller passagerarsitsen när du har slitna, olämpliga eller lågkvalitativa bildäck – Därmed föreslår vi återigen att du investerar i nya 215/35 R18 däck. Om du slår till redan idag så bjuder vi fraktkostnaden, plus att du får hela två års garanti på din beställning. Välj att få däcken hem till stugan eller till en av de hundratals servicestationer vi samarbetar med, där kan du få hjälp med att byta däcken. Även om det inte är dags ännu är det alltid en god idé att vara redo med sina 215/35 R18 vinterdäck.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 16.03.2021 02:34