Däck 205/50 R17

Däck News

Goodyear lanserar nytt dubbdäck med oöverträffad bromsförmåga på is och broms- och manövreringsförmåga på snö*Goodyear lanserar nytt dubbdäck med oöverträffad bromsförmåga på is och broms- och manövreringsförmåga på snö*
UltraGrip Arctic 2 och UltraGrip Arctic 2 SUV är de senaste tillskotten i Goodyears prisbelönta vintersortiment ...

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18324 Kundernas värdering

Smidigt, informativt, bra med länk till däcktest Tomas S., Örebro mer info

Riskfritt köp:

  • 2 års garanti
  • 30-dagars returrätt

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


Däck 205/50 R17

Däck 205/50 R17 har vi här, i sorter som passar din bil oavsett väglag. Vårt breda sortiment är fyllt av erbjudanden på högkvalitativa däck. Vi bistår med en säker onlinehandel för dina hjuls hälsas skull, med ett flertal smidiga betalningslösningar. För att se specifika detaljer om varje däck behöver du bara klicka på produkten du är intresserad av. Först och främst listar du ut vilken årstid däcken behöver var anpassade efter, är det sommar-, vinter- eller kanske helårsdäck du behöver? Om du inte visste det så är det flera saker som skiljer de olika typerna åt. Bland annat är gummiblandningen inte lika elastisk i 205/50 R17 sommardäck som den är i vinterdäcken, vilket leder till att rullmotståndet och därmed bränsleförbrukningen minskar, samt att de inte slits ut lika snabbt. Köp 205/50 R17 vinterdäck om du planerar att köra under de kallaste månaderna, då de ger ett överlägset grepp i hala underlag som is och snö i jämförelse med 205/50 R17 sommardäck. Det är tack vare en gummiblandning som tål kyliga temperaturer. De klarar även av torra väglag och måste hålla en väldigt hög säkerhetsstandard.

Vad menas egentligen med däck 205/50 R17?

Den första siffran syftar till däckets bredd i millimeter, medan den andra siffran syftar till förhållandet mellan däckets bredd och tjocklek. R17 innebär att däcket är tillverkat för ett hjul med en diameter på 17 tum. Vi har ett oöverträffat sortiment, till de lägsta priserna, vilket innebär att du kan hitta billiga däck 205/50 R17 på dackonline.se redan idag!

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 16.03.2021 02:34