Däck 195/55 R15

Däck News

Goodyear lanserar nytt dubbdäck med oöverträffad bromsförmåga på is och broms- och manövreringsförmåga på snö*Goodyear lanserar nytt dubbdäck med oöverträffad bromsförmåga på is och broms- och manövreringsförmåga på snö*
UltraGrip Arctic 2 och UltraGrip Arctic 2 SUV är de senaste tillskotten i Goodyears prisbelönta vintersortiment ...

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18324 Kundernas värdering

Mycket bra och billiga! Rasmus s., ryd mer info

Snabb och bekväm service:

  • Online-beställning dygnet runt.
  • Leverans inom 3 - 5 arbetsdagar
  • Leverans till önskad adress eller till en av våra 1.200 monteringsstationer, som kan montera dina däck.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


195/55 R15 Däck

Däck 195/55 R15 finns tillgängliga från många välkända tillverkare, i alla relevanta däcktyper, i ett antal olika priskategorier och i många olika hastighetsindex, så om du redan har en aning om vad du är ute efter kan du passa på att filtrera dina resultat i förväg. Är det exempelvis ett sommardäck som ska klara över 120 km/h i economy-klassen? Kanske du har ett favoritmärke, så som Dunlop, Nokian, Michelin eller Bridgestone. Din säkerhet är en viktig prioritet, så vi bistår med många betrodda varumärken sida vid sida med prisvärda och likvärdiga alternativ. De håller alla en hög säkerhetsstandard, samt erbjuder i många fall sådant som lägre bränsleförbrukning och lägre rullmotstånd. Vinterdäck är i regel något mer elastiska än sin hetare motsvarighet, med ett betydligt skarpare grepp om väglaget och specialutvecklade skåror. Sommardäck har å andra sidan lägre bränsleförbrukning och är särskilt anpassade för varmare temperaturer, samt de väglag som hör därtill.

Hitta lätt de däck 195/55 R15 du behöver!

Du kan enkelt se Delticoms effektivitetsindex för varje Däck 195/55 R15, som sammanställer resultaten av tiotusentals kundenkäter från 15 europeiska länder, samt våra egna kunders betyg. Låt säga att du letar efter vinterdäck, efter ett par klick kan du se över 100 olika däck att välja bland. Vidare kan du sortera efter exempelvis märke, lägsta eller högsta pris, vilken modell av däck det är, betygen av kundrecensioner och mer därtill. Du kan genast se all relevant information, så som däcketikett/effektivitetsklass, ljudnivå och lagerstatus.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 16.03.2021 02:34