Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

DäckrabattDäckrabatt

Vi har däckrabatt i vår webbutik dackonline.se och erbjuder ett stort utbud av sommar, vinter och allsäsongdäck. Vi har alla de ledande tillverkarna representerade i vår webbutik inklusive Continental , Dunlop och Goodyear . De kostnadsmedvetna kunderna hittar vägen till oss då vi har oslagbara priser på våra produkter. Vårt produktsortiment omfattar både aluminium- och stålfälgar av olika märken och prisklasser. De kan också kombineras med däcken och beställas som redan monterade och balanserade fälg- och däckpaket.

Efter inköp av däck kan montering ske endast i bilverkstäder. dackonline.se samarbetar med tusentals monteringsstationer i hela landet, även i ditt grannskap – på så sätt kan du bespara dig däcktransporten. Ange någon av dem som leveransadress för däckbyte på din bil – se bara till att boka tid direkt efter din beställning. Naturligtvis kan du välja vilken leveransadress du så önskar.

Alltid bästa pris-prestanda-förhållande

Vi gör tuffa beräkningar för att kunna ge dig så billiga erbjudanden som möjligt eftersom vi tar ordet däckrabatt bokstavligen. Som Europas största online däckåterförsäljare får vi särskilt goda förutsättningar från tillverkarna, vilket vi gärna förmedlar vidare till våra kunder. Köp inte en produkt baserat endast på priset, se även igenom recensioner som vi tillhandahåller med respektive produkt. De kommer att underlätta ditt köpbeslut och visa dig vägen till däcket med bästa pris-prestanda-förhållande. Vi erbjuder förutom fälgar och däck för bilar, lastbilar, cyklar och motorcyklar även regummerade och punkteringsfria däck. Dessutom har vi också motorolja och reservdelar såsom snökedjor eller katalysatorer till våra kunders förfogande.