Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Däck KonfiguratorDäck konfigurator

Att köpa däck kan vara en nervpåfrestande sak att göra. Vilka däck är jag tillåten att köra med? Vilka däck är rekommenderade? Med vår däck konfigurator i vår online affär är beställningen enkel. Vi erbjuder flera olika sätt att skaffa de bästa däcken.

Däck Storlek

Vet du redan vilken storlek på däck du önskar? Då väljer du vilken sorts däck (sommar, vinter eller allround däck) samt däckstorleken i däck konfiguratorn. Utöver det, kan du välja vilket hanstighetsindex, prisnivå och märke – men du måste inte välja det. Baserat på vad du anger så kommer vi visa dig alla matchande däck som vi vanligtvis alltid har i lager. Listan kan sorteras beroende på vilka kriterier du önskar, så som pris eller tillverkare. Våra kunders åsikter är viktiga för oss, därför finner du deras recensioner för många utav däcken.

Söka efter ett Däck

Ifall du inte vet den korrekta däckstorleken, använd då vår däckkonfigurator genom att välja vilket fordon du har. Efter att du angivit tillverkaren, modell och typ, kommer du se en lista med alla matchande däck för ditt fordon. Alternativt, så kan fordonets registreringsnummer användas. Sökningen baserad på fordonsdata har fördelen att i de flesta fall ge dig flertalet olika däck som passar. Oberoende utav vilket alternativ du väljer: Med däckkonfiguratorn på dackonline.se är det smidigt och snabbt att beställa. Det tar bara ett par minuter innan din order är färdig.