ico 08 - 52 50 06 08

Däckförsäkring mot däckskada

Var helt säker med dackonline.se:s däckförsäkring! Däckskador är irriterande och dessvärre en av de vanligaste orsakerna till att man måste köra in till vägkanten.

Dackonline.se erbjuder dig en exklusiv gratis däckersättning. Snabbt och enkelt, utan kostnad för dig för leveransen av ersättningsdäcket. För att nyttja detta suveräna erbjudande behöver du bara lägga till däckförsäkring i kundvagnen när du köper en uppsättning sommar-, vinter- eller året runt-däck.

Om däckskada uppstår på grund av spikar, skärvor, trottoarkanter eller spetsiga föremål kommer vi byta det skadade däcket mot ett nytt utan extra kostnad för dig. Du kommer till och med få ett nytt däck om du drabbas av punktering utan påtaglig anledning. Detta kommer göras genom dackonline.se:s beprövade kundtjänst, med omedelbar leverans till en servicepartner du väljer.

Dra nytta av denna chans när du köper nya däck - lägg till däckförsäkringen. Detta utmärkta erbjudande är endast tillgängligt när du beställer genom dackonline.se!* För din säkerhets skull, utan om och men.

Dackonline.se:s däckförsäkring - vi bryr oss om din säkerhet.

Snabb och enkel hantering av skadeanmälningar:

  • Gör din skadeanmälan smidigt genom att ringa vår kundtjänst gratis på 00800 855 588 58, eller välj rapportera däckskada på vår webbplats.
  • Kundvänlig underrättelse av skadeanmälning utan att behöva skicka in skriftliga dokument
  • Snabb beställning av ersättningsdäck inom en arbetsdag och helt utan kostnad
  • Montering i din närhet vid en verkstad du väljer
  • Kompetent och vänlig telefonlinje för däckförsäkring via gratisnumret 00800 855 588 58, tillgängligt måndag till fredag 7:00-20:00

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 16.08.2018 07:27