Vredestein Ultrac Vorti
däck

Vredestein

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Modell

Däck News

Som partner till MissionH24 banar Michelin and Symbio väg för framtidens motorsportSom partner till MissionH24 banar Michelin and Symbio väg för framtidens motorsport
Michelin och Symbio har gått samman som särskilda partners till MissionH24-programmet för att utveckla ...

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17884 Kundernas värdering

Mycket bra och billiga! Rasmus s., ryd mer info

Snabb och bekväm service:

  • Online-beställning dygnet runt.
  • Leverans inom 3 - 5 arbetsdagar
  • Leverans till önskad adress eller till en av våra 1.200 monteringsstationer, som kan montera dina däck.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


Körglädje med Vredestein Ultrac Vorti i sommar

Vredestein är en nederländsk däcktillverkare vars rötter sträcker sig så långt tillbaka i tiden som år 1908. Till en början producerade man diverse gummiprodukter, men riktade allt mer in sig på fordonsdäck under 70-talets gång. Trots att verksamheten regelbundet upplevt stora framgångar och konstant tillväxt, blev nittiotalet ett alldeles speciellt avsnitt i företagshistorien. Då inleddes nämligen ett unikt samarbete med den italienske designern Giorgetto Giugiaro, den prisbelönta kreativa drivkraften bakom bilmodeller från så pass exklusiva märken som Maserati, Alfa Romeo och BMW. Med Giugiaros signatur Vredesteins däck njuta av en helt ny varumärkesprofil. Vredesteins sommardäck Ultrac Vorti är en högpresterande modell som verkar leva upp till denna höga standard utan någon som helst ansträngning. I sina egna recensioner ger bilisterna höga betyg i samtliga kategorier med ett sammanlagt resultat på otroliga 90 %. Självklart rullar vi då gärna in Ultrac Vorti i vårt produktutbud på dackonline.se.

Shoppa däck på webben

Oavsett om du letar efter högprestanda-däck som Ultrac Vorti inför sommaren eller om du är på jakt efter dubbfria vinterdäck från något av branschens ledande märken shoppar du med fördel däck på webben. Hos oss på dackonline.se går det nämligen snabbt och smidigt att hitta rätt komponenter till just din bil.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 29.06.2020 04:34