ico 08 - 52 50 06 08

Uniroyal RainSport 3
däck

Uniroyal

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Modell

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17479 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Michelin gör PlayStations GranTurismo Sport ännu mer spännandeMichelin gör PlayStations GranTurismo Sport ännu mer spännande
PlayStation har valt Michelin till sin ”officiella teknologipartner” för bilspelet Gran Turismo.Under ... mer info

Många betalningsmöjligheter:

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


Uniroyal Rainsport 3

Uniroyal är ett belgiskt däckmärke som ägs av Continental och tillverkas i Tyskland. Låter det rörigt? Kanske är det viktigare att hålla reda på att Uniroyal specialiserat sig på att skapa däck som presterar optimalt vid regniga väderlekar och blöta väglag. I modellen Uniroyal Rainsport 3 innebär det till exempel ett spännande, osymmetriskt däckmönster och så kallad ”Shark Skin”-teknik som ger hög säkerhet mot sladd och korta bromssträckor vid regn. Det är bland annat dessa egenskaper som lett till att dessa däck tilldelats iF Product Design Award år 2014 samt RedDot Award under samma år. Självklart finns det alltid plats för sådan nyskapande däckteknik i vårt sortiment på dackonline.se.

Rätt däck för blöta vägar

Uniroyal Rainsport 3 är ett högkvalitativt alternativ för dig som letar efter rätt däck för våra svenska vägar som tyvärr ofta är regnblöta. Hos oss på dackonline.se kan du handla dessa däck eller högklassiga komponenter från andra märken till oslagbara priser. Om du har frågor kring ditt köp behöver du bara kontakta vårt duktiga team, så får du hjälp av en sakkunnig medarbetare. På så vis går det snabbt och smidigt att handla billiga däck och fälgar på nätet!

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 17.09.2019 02:44