Uniroyal RainSport 3
däck

Uniroyal

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Modell

Däck News

Som partner till MissionH24 banar Michelin and Symbio väg för framtidens motorsportSom partner till MissionH24 banar Michelin and Symbio väg för framtidens motorsport
Michelin och Symbio har gått samman som särskilda partners till MissionH24-programmet för att utveckla ...

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17884 Kundernas värdering

Mycket bra och billiga! Rasmus s., ryd mer info

Snabb och bekväm service:

  • Online-beställning dygnet runt.
  • Leverans inom 3 - 5 arbetsdagar
  • Leverans till önskad adress eller till en av våra 1.200 monteringsstationer, som kan montera dina däck.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


Uniroyal Rainsport 3

Uniroyal är ett belgiskt däckmärke som ägs av Continental och tillverkas i Tyskland. Låter det rörigt? Kanske är det viktigare att hålla reda på att Uniroyal specialiserat sig på att skapa däck som presterar optimalt vid regniga väderlekar och blöta väglag. I modellen Uniroyal Rainsport 3 innebär det till exempel ett spännande, osymmetriskt däckmönster och så kallad ”Shark Skin”-teknik som ger hög säkerhet mot sladd och korta bromssträckor vid regn. Det är bland annat dessa egenskaper som lett till att dessa däck tilldelats iF Product Design Award år 2014 samt RedDot Award under samma år. Självklart finns det alltid plats för sådan nyskapande däckteknik i vårt sortiment på dackonline.se.

Rätt däck för blöta vägar

Uniroyal Rainsport 3 är ett högkvalitativt alternativ för dig som letar efter rätt däck för våra svenska vägar som tyvärr ofta är regnblöta. Hos oss på dackonline.se kan du handla dessa däck eller högklassiga komponenter från andra märken till oslagbara priser. Om du har frågor kring ditt köp behöver du bara kontakta vårt duktiga team, så får du hjälp av en sakkunnig medarbetare. På så vis går det snabbt och smidigt att handla billiga däck och fälgar på nätet!

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 29.06.2020 04:33