Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Uniroyal RainSport 2

Uniroyal rainsport 2 hjälper dig att slippa få vattenplaning

Uniroyal rainsport 2 är ett däck framtaget just för att du på ett väldigt säkert sätt ska kunna köra i vatten. Uniroyal rainsport 2 har nämligen ett unikt utseende som är speciellt framtaget just för att stöta ifrån sig vatten på bästa sätt. Mönstret över hela däcket är v-format vilket gör att vattnet kommer in i de grova kanalerna och skjuts sedan ut mot sidorna för att du ska få bra grepp få vägbanan och slippa få vattenplaning.

Kör du ofta på våta väglag så är det viktigt att använda sig av ett däck som är anpassat just efter vatten eftersom att det blir mycket svårare att få grepp på vått väglag om inte däcket är format för det. Vattenplaning är inte roligt att få eftersom att det kan sluta nästan hur som helst då du inte har någon kontroll över bilen. Med Uniroyal rainsport 2 så minskar chanserna för att du ska få vattenplaning ordentligt och du kan känna dig trygg när du kör på vått väglag.

Mönstret på däcket är otroligt viktigt och v-formerna hjälper till mot vattenplaningen men gör också ett otroligt jobb när det kommer till att bromsa. Att däcken tar ordentligt vid inbromsning är viktigt och mönstret hjälper till väldigt mycket även vid detta moment både på torrt och vått väglag.

Söker du ett däck som framförallt är anpassat för våta väglag och om du vill minska risken för vattenplaning ordentligt så bör du prova Uniroyal rainsport 2.

dackonline.se kan du få Uniroyal rainsport 2 till ett överkomligt pris - så beställ redan idag!

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard