ico 08 - 52 50 06 08

Toyo Proxes T1 Sport
däck

Toyo

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Modell

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17310 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Samarbete med Citroën i samband med deras 100-årsjubileum för att leverera självkörande elektrisk mobilitetSamarbete med Citroën i samband med deras 100-årsjubileum för att leverera självkörande elektrisk mobilitet
Goodyear presenterar C100, ett specialframtaget konceptdäck utformat för Citroëns nya konceptfordon ... mer info

Riskfritt köp:

  • 2 års garanti
  • 30-dagars returrätt

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


Toyo PROXES T1 SPORT däck

Toyo PROXES T1 SPORT är ett Ultra Högt Prestanda sommardäck som är godkänd för användning vid höga hastigheter. Detta betyg fick det på grund av dess enastående väghållnings kapacitet, vilket övertygade ADAC och andra special tidsskrifter. Särskilda föreningar som bygger upp däckmönstrets yttre område ger bra kurvtagnings förmåga och utmärkt grepp, medan det inre områdets struktur ser till att förbättra manövrerbarheten.

Utmärkt beteende på våta vägar

Under alla vägförhållanden garanteras exakt väghållning vid höga hastigheter genom de optimalt formade lamellerna i Toyo PROXES T1 SPORT som sysselsätts av axel regionens utformning. Resultatet för detta blir en förbättrad kontaktyta som i sin tur förbättrar körstabiliteten. Detta faktum noterades år 2013 på sommardäck testet utfört av ADAC, där Toyo PROXES T1 SPORT dessutom fick ett välförtjänt betyg på 1,6 på torra vägar. I sådana tester spelar bromsprestandan en mycket viktig roll, och den här produktens teknik med BI-förening samt stabila centrala spår gör det till en stark utmanare. Två år tidigare kännetecknade tidningen "Sportauto" däcket som ”våta vägars specialist” - på banan var det testets snabbaste däck i regnet. Breda och runtomgående spår ger mer säkerhet på våta vägbanor eftersom vatten på så sätt evakueras mer effektivt för att motverka vattenplaning. Den inre mönsterkanalen på Toyo PROXES T1 SPORT minskar slitage – alltså kan du njuta längre utav de goda egenskaperna hos dessa balanserade sommardäck som finns att köpa på dackonline.se. Denna produkt är lämplig för ett stort antal olika bilmodeller då den finns tillgänglig i olika storlekar från 16 till 20 tum.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 21.05.2019 02:39