Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Sunny SN3970

Sunny SN3970 på fälgarna i sommar

Däckföretaget Sunny etablerades år 1988 i Kina med fokus på att framställa högpresterande radialdäck. Och förutsättningarna verkar minst sagt lovande. Firman har idag tillgång till ett eget tekniskt center för produktutveckling, en nationell anläggning för att testa och utvärdera varorna samt två fabriker med stor tillverkningsvolym. I form av Sunny SN3970 har man lanserat ett sportigt sommardäck vars egenskaper optimerats för att behålla säkerheten även vid högre tempon. Bland annat har modellen försetts med en speciellt bred centerdel, vilket bidrar till en god styrrespons. I bilisternas egna recensioner får sommardäcket dessutom högsta poäng inom kategorin bränsleförbrukning. Det gläder såklart både plånboken och miljön! Tack vare sådana meriter har SN3970 en självklar plats i vårt sortiment på dackonline.se.

Bra komponenter för säker körning

Att däcken är av grundläggande betydelse för säkerheten under körningen är de flesta bilägare väl medvetna om. Men även fast högkvalitativa komponenter till bilen oftast är en klok investering, är det alltid roligt att slippa betala mer än nödvändigt. I vår nätbutik på dackonline.se erbjuder vi ett brett sortiment kvalitetsdäck, fälgar och kompletta hjul till fördelaktiga priser. Utrusta din bil på ett prisvärt, snabbt och smidigt sätt genom att handla på webben!

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard