Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Pirelli Scorpion Zero Asimmetrico

Hög däckprestanda till SUV:en hela året om

Pirelli är nog ett av den handfull märken de flesta tänker på först när bildäck och motorsport kommer på tal. Den italienska firman har funnits ända sedan 1872, räknas idag till de fem största däckproducenterna i världen och syns i några av bilsportens allra viktigaste sammanhang. Men den omfattande traditionen till trots hänger Pirelli lätt med i utvecklingen, bland annat genom sina SUV-däck. Pirelli Scorpion Zero Asimmetrico är en helårsmodell som kompletterar sommar- och vinterutförandena som ett högpresterande, slitstarkt touringdäck med goda greppegenskaper på torrt väglag. I vårt sortiment på dackonline.se har Scorpion Zero Asimmetrico en naturlig plats bredvid sina säsongsbundna syskon.

Köp Pirelli Scorpion Zero Asimmetrico på webben

I vår webbshop på dackonline.se handlar du kvalitetsdäck till fördelaktiga priser. Oavsett om du kör din SUV i stadstrafiken eller behöver offroad-däck som tar sig fram i tuffare terräng erbjuder vi många utmärkta alternativ. Vi för både väletablerade märken och nyare tillverkare i alla prisklasser. Du navigerar det stora utbudet enkelt och smidigt med hjälp av smarta sökfunktioner och tydliga kategorier. Vid frågor eller funderingar hjälper vårt glada team dig gärna, och skickar dina varor alltid för praktisk hemleverans.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard