ico 08 - 52 50 06 08

Pirelli Scorpion STR
däck

Pirelli

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Priskategori

Märke

Modell

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 16758 Kundernas värdering

Mycket bra och billiga! Rasmus s., ryd mer info

Däck News

Pirelli lanserar Cyber Car – ett system som låter däck tala direkt till bilenPirelli lanserar Cyber Car – ett system som låter däck tala direkt till bilen
mer info

Snabb och bekväm service:

  • Online-beställning dygnet runt.
  • Leverans inom 3 - 5 arbetsdagar
  • Leverans till önskad adress eller till en av våra 1.200 monteringsstationer, som kan montera dina däck.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.Pirelli Scorpion STR däck

Om du behöver nya Pirelli Scorpion STR däck så är du definitivt på rätt ställe nu. Här kan du köpa det ideella valet för lätta lastbilar, offroad och SUV:s. Den Italienska tillverkaren har varit aktiv i över 140 år och man kan definitivt säga att Pirelli däck är kända världen över. Här på dackonline.se har vi gjort det enkelt för dig att hitta rätt produkter. Det är bara att välja ut modell, storlek, märke och andra kriterier i menyn, så förs du vidare till motsvarande resultat. Scorpion är ett helårsdäck, som hanterar alla typer av väglag utan problem.

Detta är inte begränsat till underlag som är våta eller torra, eftersom Pirelli Scorpion STR däck har en utmärkt prestanda på så väl stadsvägar som i offroad-körning. Naturligtvis uppnår de även alla de strängaste internationella säkerhetskraven för bildäck. Om du bor i miljöer med extrema skiftningar i väder och väglag så kan specialanpassade däck vara bäst, men annars är helårsdäck ett utmärkt alternativ – Speciellt om de håller så hög kvalitet som Pirelli däck gör. Här får du alltid 30 dagars öppet köp och två års garanti. Beställ däcken idag, så kan du förvänta din kostnadsfria leverans inom tre till fem arbetsdagar!

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 19.06.2018 02:40