ico 08 - 52 50 06 08

Pirelli P Zero
däck

Pirelli

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Modell

Däck News

FIA World Endurance Championship utser Goodyear till officiell däckleverantör för LMP2FIA World Endurance Championship utser Goodyear till officiell däckleverantör för LMP2
Senaste generationens Goodyear Eagle SuperSport-racingdäck kommer levereras till WEC- och ELMS-teams ...

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17602 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Många betalningsmöjligheter:

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


Med två par P-Zero på bilen har du prestanda så det räcker

De däcktillverkande pionjärerna Pirelli är ett av världens ledande bolag inom däckindustrin. I generationer har de samlat sin kunskap och sin expertis för att kunna tillfredsställa kundernas behov och tillverka säkra däck med riktigt bra kvalitet. Pirelli tillverkar så klart däck till vanliga personbilar och SUV:s, men även till motorcyklar, lastbilar, bussar och motorsportsfordon som Formel 1-bilar.

Med ett riktigt stort utbud erbjuder Pirelli massor av olika däck och lösningar som är designade för att uppnå den högsta prestandan och den bästa komforten när man kör, oavsett i vilket väderförhållande man befinner sig i för tillfället.

Pirelli P Zero är ett kraftfullt däck som passar större personbilar, sportbilar och högpresterande bilar. Däcket ger en överlägsen prestanda och har dessutom en riktigt snygg design som förgyller vilken bil som helst. Mönstret i däcket är utformat på det sätt att bromssträckor kortas av oavsett om man bromsar i höga hastigheter eller kör i lägre hastighet. Det innebär även att greppet om väglaget är maximalt och klarar av både torr och våt mark. Nu behöver oron för vattenplaning inte vara lika stor.

Med två par P Zero på bilen får du massor av säkerhetsegenskaper som till exempel maximalt grepp och dessutom förbättrar däcket körupplevelsen och minskar buller och oljud. Att däcket är tystare än andra däck beror på speciella ”S-formade” spår som går längs däcket. Här har vi ett riktigt bra prestandadäck som dessutom släpper ifrån sig mindre ljud och buller.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 11.02.2020 02:39