ico 08 - 52 50 06 08

Pirelli P Zero
däck

Pirelli

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Modell

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17479 Kundernas värdering

Smidigt, informativt, bra med länk till däcktest Tomas S., Örebro mer info

Däck News

Michelin gör PlayStations GranTurismo Sport ännu mer spännandeMichelin gör PlayStations GranTurismo Sport ännu mer spännande
PlayStation har valt Michelin till sin ”officiella teknologipartner” för bilspelet Gran Turismo.Under ... mer info

Snabb och bekväm service:

  • Online-beställning dygnet runt.
  • Leverans inom 3 - 5 arbetsdagar
  • Leverans till önskad adress eller till en av våra 1.200 monteringsstationer, som kan montera dina däck.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


Med två par P-Zero på bilen har du prestanda så det räcker

De däcktillverkande pionjärerna Pirelli är ett av världens ledande bolag inom däckindustrin. I generationer har de samlat sin kunskap och sin expertis för att kunna tillfredsställa kundernas behov och tillverka säkra däck med riktigt bra kvalitet. Pirelli tillverkar så klart däck till vanliga personbilar och SUV:s, men även till motorcyklar, lastbilar, bussar och motorsportsfordon som Formel 1-bilar.

Med ett riktigt stort utbud erbjuder Pirelli massor av olika däck och lösningar som är designade för att uppnå den högsta prestandan och den bästa komforten när man kör, oavsett i vilket väderförhållande man befinner sig i för tillfället.

Pirelli P Zero är ett kraftfullt däck som passar större personbilar, sportbilar och högpresterande bilar. Däcket ger en överlägsen prestanda och har dessutom en riktigt snygg design som förgyller vilken bil som helst. Mönstret i däcket är utformat på det sätt att bromssträckor kortas av oavsett om man bromsar i höga hastigheter eller kör i lägre hastighet. Det innebär även att greppet om väglaget är maximalt och klarar av både torr och våt mark. Nu behöver oron för vattenplaning inte vara lika stor.

Med två par P Zero på bilen får du massor av säkerhetsegenskaper som till exempel maximalt grepp och dessutom förbättrar däcket körupplevelsen och minskar buller och oljud. Att däcket är tystare än andra däck beror på speciella ”S-formade” spår som går längs däcket. Här har vi ett riktigt bra prestandadäck som dessutom släpper ifrån sig mindre ljud och buller.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 17.09.2019 02:42