ico 08 - 52 50 06 08

Nokian Hakkapeliitta R2
däck

Nokian

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Modell

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17232 Kundernas värdering

Mycket bra och billiga! Rasmus s., ryd mer info

Däck News

Michelin introducerar sportdäck för SUV:ar med hög prestandaMichelin introducerar sportdäck för SUV:ar med hög prestanda
Michelin drivs av innovation. Därför har vi utvecklat Pilot Sport 4 SUV som är riktiga sportdäck anpassade ... mer info

Jätteurval och toppkvalitet:

  • mer än 100 däckfabrikat och
  • mer än 35.000 däcktyper.
  • Vi levererar endast däck av 1A-kvalitet.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.Nokian Hakkapeliitta R2 Däck

Nokian Hakkapeliitta R2 däck är en typ av däck som passar in bra på den nordiska marknaden, dessa är nämligen utvecklade för att ge dig bästa möjliga prestanda under vintern. Du kan skaffa dig ett set av våra Nokian vinterdäck till några av marknadens absolut lägsta priser här hos oss! Men vi har såklart inte bara Nokian Hakkapeliitta R2 däck till vintern - De kommer för alla säsonger, du kan ta och skaffa dig både sommar- och vintermodellerna så att du alltid har bästa möjliga däck! Det finns också helårsvarianter om du är på jakt efter det.

Vi har olika däck på sommaren och vintern, detta vet alla. Vad är egentligen skillnaden mellan dem? Låt oss börja med våra Nokian Hakkapeliitta R2 däck för sommaren, dessa kommer vara mycket fasta och erbjuda din bil en mycket liten friktion mot underlaget. Detta kommer att leda till att din bil lättare tar sig fram längs vägen, vilket betyder att din bil kommer att förbruka mindre bensin än vad den gör annars! Snabbt summerat: sommardäck kommer att ge din bil mycket mindre friktion och därför kommer dina bensinkostnader att minska! Men nu kanske du tänker att om mina sommarhjul gör så att jag kör billigare, varför skulle jag vilja ha något annat? Nu är det så att här i norden har vi ett ganska speciellt klimat, på vintern får vi nämligen gratis friktionsminskning, och om du till detta lägger våra sommardäck kommer du att kana av vägen. Därför bör alltid också ha ett set av Nokian vinterdäck. Köp idag!

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 16.04.2019 02:37